5 Timers komplet – Når valget er let!!!

Skal festen være en succes, så har vi her opskriften på en komplet pakke med mad og drikke i 5 timer. Og skulle det være for lidt, så kan man altid købe ekstra timer, blot det er bestilt i forvejen.

I den komplette pakke er der stort set tænkt på det hele. Velkomstdrinks til når dine gæster er samlet, og du kan byde dem velkommen. Det perfekte sammensatte bord efter stolte danske traditioner. Drikkevarer i stride strømme og efter maden, kaffe med en lille skarp til.

 

Løjten Luksus: Det traditionelle kolde bord med sild & snaps, lune retter og ost. Det danske frokostbord, når det er bedst!!! Det serveres ved bordet fra 12 til 28 kuverter, hvor man sidder samlet ved et festligt bord. Derover serveres det som en flot anrettet buffet. Hertil serveres Husets øl-vand-vin og akvavit til.

Løjten Buffet: En lækker buffet bestående af fisk fra de nordiske have og lune retter, samt lidt lækre oste og frugt til. En buffet der er velegnet til bl.a. barnedåb, konfirmation, reception og jubilæum. Minimum 25 kuverter. Hertil serveres øl & vand, samt husets vine, der sætter prikken over i’et.

Løjten Carvery: En lækker og præsentabel buffet, der kræser om det varme køkken. Carvery buffet er særdeles velegnet til både fødselsdage og konfirmationer, men også receptioner og jubilæum etc. Min. 25 kuverter. Hertil serveres øl, vand, samt husets vine, der er tilpasset til buffeten.

Vi dækker nogle festlige borde med friske blomsterdekorationer. Efter maden serveres kaffe/the med en husets cognac eller likør, og der har man mulighed for selv at medbringe chokolade og småkager m.m..

Når de 5 timer er gået lukkes baren for udskænkning, og man kan tage hjem og feste videre. Men man kan også bestille en ekstra time, som koster kr. 100,- pr forudbestilt kuvert.

Ved bestilling af 5 timers komplet betales et depositum på kr. 1.000,-. Endeligt antal skal angives en uge før festen og er bindende. Børn på 12 år og derunder er halv pris og skal angives ved endeligt antal. Vi glæder os til at skabe rammerne om din næste fest!!!

 

0